Experience Third Wave Specialty Coffee at Home

Wij maakten voor jullie een mooie selectie toestellen waarmee je de third wave koffie ervaring naar je thuis kan brengen

Een verrukkelijke koffie gezet met ons commerciële espressoapparaat, is bijna niet te overtreffen. Het is een puur zintuiglijke ervaring: de barista achter het apparaat, het malen van de bonen, het heerlijke aroma en uiteindelijk een waanzinnig lekkere koffie met een volle smaak en een zijdezacht mondgevoel in de tas.
De 'third wave' is een beweging waarin koffie als veel meer wordt gezien dan een basisproduct. Koffie wordt namelijk, net als wijn, als een ambachtelijk product beschouwd, en de ultieme smaakbeleving staat hier centraal. Dit allesomvattende proces begint bij de oorsprong van de koffieboon en zet zich voort met een lichter brandingsprofiel, verscheidene bereidingsmethoden en de technologie in een espressoapparaat dat is ontworpen om de complexe, rijke aroma's en het volledige smaakpotentieel van de koffie naar boven te brengen. 
De kwaliteit van de bonen is essentieel voor verrukkelijke third wave-kwaliteitskoffie, van het specifieke microklimaat en de bodem waar de bonen worden geteeld, tot de productiemethoden en de manier waarop de bonen worden verwerkt. Innovatie in verwerkingstechnieken heeft voor een betere smaakkwaliteit gezorgd. Branders gebruiken nu eerder bonen met één oorsprong in plaats van mélanges, en passen hun technieken aan om de unieke smaken en eigenschappen van die bepaalde koffieboon optimaal tot hun recht te laten komen. 
the Creatista™ Plus
Met de Creatista Plus zet u thuis moeiteloos koffie van professionele kwaliteit, afgestemd op uw persoonlijke wensen. De Creatista Plus heeft een stijlvol gestroomlijnd ontwerp en roestvrijstalen afwerking, een opwarmingstijd van 3 seconden, 8 textuurniveaus en 11 melktemperatuurstanden. Elk apparaat wordt geleverd met een roestvrijstalen melkkan.
Met een volautomatisch stoompijpje kunt u nu perfect getextureerde melk maken die onmisbaar is voor latte art, en dat op uw gewenste temperatuur.
Al het gemak van een Nespresso-capsuleapparaat in combinatie met de geavanceerde microschuimtechnologie van Sage. Hiermee is de technologie voor het eerst beschikbaar gemaakt in een capsuleapparaat.
the Bambino® Plus
Net als professionele apparaten kan de Bambino Plus third wave-kwaliteitskoffie leveren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 4-stappenformule. Geniet van baristakwaliteit met een portafilter van 54 mm met 19 gram koffie voor een volle smaak en een krachtig handsfree automatisch stoompijpje om het microschuim voor latte art te creëren. Dankzij het gepatenteerde ThermoJet-verwarmingssysteem is het apparaat in 3 seconden startklaar.
Het innovatieve ThermoJet®-verwarmingssysteem bereikt binnen 3 seconden de optimale extractietemperatuur. U hoeft nooit meer te wachten op dat perfecte kopje koffie.
the Barista Pro™
Prestaties van baristakwaliteit met een nieuwe, intuïtieve interface die u alle benodigde informatie geeft om thuis third wave-kwaliteitskoffie te zetten. De ingebouwde molen levert de juiste hoeveelheid gemalen koffie voor een volle smaak. Met een opwarmtijd van 3 seconden en nauwkeurige espresso-extractie gaat u sneller dan ooit van koffieboon naar koffiekopje.
Lcd-scherm met animaties die de voortgang van de maling en extractie weergeven. De lcd geeft u precies de informatie die u nodig heeft voor het perfecte kopje koffie, iedere keer weer.
Het innovatieve ThermoJet-verwarmingssysteem bereikt binnen 3 seconden de optimale extractietemperatuur en gaat direct over van espresso naar stoom. U hoeft nooit meer te wachten op dat perfecte kopje koffie.
the Barista Touch™
Professionele prestaties met een nieuw intuïtief touchscreen, voorgeprogrammeerde dranken en automatische melktexturering, alles in één compact apparaat. Dankzij de geïntegreerde molen krijgt u precies de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Bovendien is het apparaat binnen 3 seconden opgewarmd, zodat u sneller dan ooit kunt genieten van een heerlijk kopje koffie.
Dankzij het intuïtieve touchscreen maakt u in drie eenvoudige stappen uw favoriete professionele koffie: maling, bereiding en melk. U kunt de intensiteit, melktextuur en temperatuur moeiteloos aan uw smaak aanpassen en vervolgens opslaan met een unieke naam. Maak en bewaar tot 8 gepersonaliseerde drankjes.
Met het automatische stoompijpje kunt u de melktemperatuur en -textuur op uw smaak afstemmen. Het microschuim van professionele kwaliteit bevordert de smaak van de koffie en is essentieel voor latte art.
Specialty coffee is much like that fine bottle of quality wine: 
"one estate, one farm, one plantation, one lot, one variety and one unique taste every harvest"